EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stagiair(e) team Jeugd

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

 

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn per direct op zoek naar een: 
 

Stagiair(e) team Jeugd (32 uur per week)

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Wist jij dat UNICEF een team heeft dat zich richt op kinderen en jongeren in Nederland? Kom stagelopen bij het team Jeugd! Samen met het team zorg jij ervoor dat meer kinderen en jongeren in Nederland leren over hun rechten en hiervoor op kunnen komen.  

Jouw missie

Bij team Jeugd is geen dag hetzelfde. Zo kan je bijvoorbeeld:   

 • Meehelpen met het opzetten en uitvoeren van programma’s waar jongerenparticipatie centraal staat, zoals het UNICEF-jongerenadvies en de Youth Challenge   
 • Evenementen voor jeugdvoorlichters organiseren   
 • Meedenken in de communicatie en social media uitingen richting jongeren. Bijvoorbeeld voor het instagram account van het UNICEF jongerenpanel.  
 • Het enthousiaste UNICEF jongerenpanel ondersteunen tijdens bijeenkomsten en het opzetten van hun eigen project   
 • Zorgen dat het UNICEF-lesmateriaal up-to-date is en blijft  

Wil je meer weten? Kijk snel op unicef.nl/jeugd   

Dit vragen we

 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO- of WO student  
 • Je bent enthousiast en vindt het leuk om je in te zetten voor kinderen en jongeren in Nederland  
 • Je hebt kennis van deze doelgroep vanuit onderwijskundige, pedagogische, psychologische of social work perspectief  
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands 
 • Je voelt je betrokken bij de rechten van kinderen 
 • Je weet lastige (kinderenrechten) onderwerpen op een toegankelijke manier uit te leggen  
 • Je bent zelfstandig, flexibel en kunt goed organiseren  
 • Je bent beschikbaar voor ongeveer zes maanden in de periode van febr-juli 23 (exacte startdatum in overleg) voor 32 uur per week  

Dit bieden we

Je krijgt tijdens je stage een kijkje achter de schermen bij UNICEF Nederland, doet ervaring op bij een middelgrote organisatie, ontwikkelt meer kennis over kinderrechten, leert onder andere meer over het organiseren van events en over kinderrechten educatie en participatie. Bij deze functie inbegrepen zijn ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een ongedwongen en professionele werksfeer, en een prachtig uitzicht op het Haagse Bos. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.  

Wij bieden een reiskostenvergoeding, een werklaptop en een passende stagevergoeding voor studenten die staan ingeschreven bij een onderwijsinstelling. 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Raisifar via ldambrink@unicef.nl.

 

Reageren

Je reactie, waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze stageplaats bent, je beschikbaarheid en je cv, kun je tot en met 8 december insturen.  

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl