EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stagiair(e) Social Media

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

 

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn op zoek naar een: 
 

Stagiair(e) Social Media
32 uur per week

Per februari voor ca. 5 maanden

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Wil jij aan de slag als social content creator voor dè kinderrechtenorganisatie van Nederland? Combineer inhoud met creativiteit! Als stagiair social media beheer jij samen met het team de social media kanalen van UNICEF Nederland.  

Jouw missie
Bij ons is geen dag hetzelfde. Ga aan de slag met een nieuwsvideo, schrijf een pakkende tekst voor LinkedIn, of ga creatief aan de slag met een nieuwe post voor Instagram. Je maakt content voor social media en analyseert wat de posts voor impact hebben gehad op de verschillende kanalen. Wij kunnen jou alles leren over tekstredactie, het schrijven van een social strategie, het maken van een contentplanning, campagnevoeren, analytics. Door aan te geven wat voor jou interessant is, maken we jouw stage tot een succes!  

Dit vragen we

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je voelt je - uiteraard - betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • Je beheerst foutloos Nederlands en begrijpt Engelse teksten met gemak
  • Je hebt ervaring met de Adobe Creative Suite (met name Photoshop, Premiere Pro en After Effects)  
  • Je schrijft pakkende teksten 
  • Je zet je graag in om een hechtere online community te creëren

Dit bieden we
Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen.
Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Greve, content en kanalen lead, via een email aan agreve@unicef.nl.

 

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot en met 15 januari 2023. Stuur je cv en motivatiebrief en je hoort snel of je uitgenodigd wordt voor een gesprek!

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl