EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stagiair(e) Content en webcare

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

 

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn per direct op zoek naar een: 

 

Content en webcare stagiair(e) voor 32 uur per week

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen
Wil jij aan de slag als content en webcare stagiair(e) voor dè kinderrechtenorganisatie van Nederland? Combineer inhoud met creativiteit en maak deel uit van het content en kanalen team van UNICEF Nederland.

Dagelijks ben je bezig met het creëren van creatieve teksten – of het nu voor een social post of landingspagina op de website is en publiceert deze ook zelf op het juiste kanaal. Hierbij schakel je met meerdere collega’s in de organisatie zoals onze kinderrechten, programma, marketing en communicatie-experts. Ook help je bij het inrichten en vullen van onze beeldbank zodat we onze uitingen altijd van het juiste en pakkende beeld kunnen voorzien. Daarnaast ga je aan de slag met de maandelijkse webcare-evaluatie samen met het webcareteam en help je mee met het bedenken van passende antwoorden op reacties en vragen en draai je af en toe zelf een webcare shift mee.

Dit vragen we

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je voelt je - uiteraard - betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking
  • Je wilt je inzetten voor een betere wereld voor ieder kind
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • Je bent geïnteresseerd in copywriting, social media ontwikkelingen en analytics
  • Je beheerst foutloos Nederlands en weet als geen ander hoe je op comments en vragen kunt reageren
  • Je zet je graag in om een hechtere online community te creëren

Dit bieden we
Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Greve, content en kanalen lead via agreve@unicef.nl.

 

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot en met 30 juni 2022. Stuur je cv en motivatiebrief en je hoort snel of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl