EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stagiair(e) Content

Wij zijn op zoek naar een creatieve Content King of Content Queen. Wil jij tijdens jouw stage een grote bijdrage leveren aan ‘s werelds grootste kinderrechtenorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Stagiair(e) Content
32 uur per week
Periode: september t/m januari

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Je gaat een uitdagende tijd tegemoet, want het contentteam is altijd in beweging. Je schrijft en redigeert teksten voor op de website en voor onze social media kanalen. Je zoekt hier mooie foto’s en video’s bij en publiceert alles zelf op het juiste kanaal. Hiervoor schakel je met meerdere collega’s in de organisatie, zoals onze kinderrechtenexperts, onze marketeers en communicatieadviseurs.  

Ook help je bij het inrichten en vullen van onze beeldbank zodat we onze uitingen altijd van het juiste en pakkende beeld kunnen voorzien. Daarnaast ga je aan de slag met de maandelijkse webcare-evaluatie samen met het webcareteam en help je mee met het bedenken van passende antwoorden op reacties en vragen. 

Wij vinden het leuk om jou meer te leren! Wil je meer weten over tekstredactie, contentstrategie of webcarestrategie? Geef aan wat jij interessant vindt, dan maken we samen jouw stage tot een succes!?? 

In dit team kom je terecht

Je komt terecht in het Content & Kanalen Team. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor alle content die geproduceerd wordt door UNICEF Nederland. Je zit dus dicht bij het vuur. In het team staat flexibiliteit en samenwerken voorop want geen enkele stagedag zal voor jou hetzelfde zijn. Jullie hebben hetzelfde doel: zoveel mogelijk impact maken voor kinderen. En dat betekent: elkaar aanvullen, van elkaar leren en telkens een stapje beter worden in wat jullie doen. 

Dit ben jij

 •  Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. 
 • Je voelt je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking. 
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding. 
 • Je bent geïnteresseerd in copywriting, social media-ontwikkelingen en analytics. 
 • Je schrijft pakkende teksten en kunt foutloos Nederlands schrijven. Je begrijpt Engelse teksten met gemak.  
 • Je weet als geen ander hoe je op comments en vragen kunt reageren. 
 • Je zet je graag in om een hechtere online community te creëren. 

 

De extra's die horen bij werken voor 's werelds grootste kinderrechtenorganisatie

 • Werken met ruim honderd collega’s aan één gemeenschappelijk doel: een betere wereld voor kinderen.
 • Een informele werksfeer waarin samenwerken de norm is en status en hiërarchie ondergeschikt zijn.
 • Werken in een mooi pand (volledig ingericht op flexwerken) met mogelijkheid tot een dagelijkse wandeling of hardlooprondje in het aangrenzende Haagse Bos (we hebben douches en kleedkamers). 
 • Het kantoor vind je op maar tien minuten lopen van station Den Haag Centraal.
 • Een passende stagevergoeding.  

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Greve, Content en Kanalen Lead. Stuur gerust een mail naar agreve@unicef.nl.  

 

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot 1 juni 2023. Stuur je cv en motivatiebrief en je hoort snel of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. 

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

www.unicef.nl