EmailTwitterFacebookLinkedIn

stagiair communicatie en events

Wij staan voor Kinderrechten, en jij?


Als de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties komt UNICEF in alle landen van de wereld, dag in dag uit, op voor de rechten van ieder kind. Dankzij jou en onze partners helpen wij meer kinderen dan wie ook ter wereld. Wij geloven dat ieder kind ‘kind’ moet kunnen zijn. Sterker nog daar hebben ze recht op. Lang niet alle kinderen groeien op in een veilige en liefdevolle omgeving. Voor hun ontwikkeling hebben ze dringend bescherming, gezondheidszorg, (gezonde) voeding en onderwijs nodig. Daar staan wij voor, want wij zijn UNICEF.


Sta jij net als wij voor kinderrechten en structurele verbeteringen en wil je met jouw professionaliteit bijdragen aan de realisatie van onze belangrijke missie voor de wereld? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Stagiair Communicatie en Events (32 uur per week)


Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Jouw missie

De stage vindt plaats binnen het team content van de afdeling Communicatie. Binnen UNICEF Nederland adviseert en ondersteunt de afdeling Communicatie de verschillende afdelingen met communicatie specifiek gericht op de doelgroep ten behoeve van de doelstellingen van UNICEF Nederland. Daarvoor worden onder andere events georganiseerd. 


Dit ga je doen

 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van content voor de doelgroepen, zoals schrijven van teksten, produceren van video’s, de opmaak van social media posts, nieuwsbrieven etc.
 • Je ondersteunt de event coördinator met het organiseren van verschillend events.
 • Ook draag je bij aan de organisatie van de activiteiten met ambassadeurs.


Dit vragen we

Ben jij onze ideale stagiair? Dan:

 • Wil je je inzetten voor de rechten en veiligheid van kinderen.
 • Ben je gedreven, flexibel, en werk je graag in een team.
 • Word je enthousiast van het maken van te gekke communicatie-uitingen.
 • Ben je een doener met een praktische instelling.
 • Heb je oog voor detail en streef je goede kwaliteit na.
 • Kun je je goed inleven in de doelgroep en heb je goed gevoel voor marketing.
 • Heb je ervaring d.m.v. studie/stage/werk in het vakgebied communicatie.
 • Kun je zelfstandig werken en durf je initiatief te nemen.
 • Beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en als het moet ook in het Engels.
 • Ben je beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden (startdatum september 2020) en bij voorkeur voor 32 uur per week.

Kortom: het gaat om een stageplek waarin je echt kunt bijdragen aan de positionering en communicatie van UNICEF Nederland en zo meehelpt in het creëren van een betere wereld voor kinderen! 


Dit bieden we
Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen.
Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Walther Hesselink, Teamleider Content bereikbaar op nummer 06-25094055.


Reageren

Solliciteren is mogelijk tot 14 augustus 2020.


Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl