EmailTwitterFacebookLinkedIn

Senior Fondsenwerver(s) Experienceteam

Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal

 

 

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. 

Dit is je kans om samen met ons duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd, want wij zoeken meerdere nieuwe collega's voor dit leuke, unieke, enerverende team: 

Senior Fondsenwerver(s) Experienceteam - 24 tot 32 uur
De werkuren zijn flexibel. ZZP basis is ook mogelijk.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Het Experienceteam is uniek binnen de Nederlandse markt. Het is een nieuw op te starten team dat verantwoordelijk is voor het werven van donateurs aan de deur, op straat en op evenementen. Het ophalen van éénmalige giften en leads doe je soms in samenwerking met vrijwilligers.

Als Senior Fondsenwerver ben jij daar verantwoordelijk voor. Jij mag samen met een team onder jou leiding, het belang van hulp aan kinderen iedere dag weer gaan uitleggen op de beste locaties in Nederland. Werken in dit team is iedere dag een feest, want jij gaat zien hoe groot jouw sociale impact zal zijn! Bovendien krijg jij een schat aan informatie van enorm veel experts van over de hele wereld!

Kan jij met veel energie, vriendelijkheid en enthousiasme het publiek en je teamgenoten inspireren, houd je van gezelligheid en kun jij je vinden in onderstaande taakomschrijving? Stuur ons dan snel jouw motivatiebrief en CV via de knop 'Solliciteren'. Iedereen krijgt een kans!

Jouw missie

Jij gaat iedere dag met een team van 2 á 3 wervers op pad. Samen gaan jullie inspireren om hulp aan kinderen in de wereld te faciliteren. Daarnaast coach jij en motiveer jij je collega’s die jij die dag mee op pad hebt. Jij gaat:

 • zo veel mogelijk donateurs werven
 • opleiding- en trainingsprogramma’s volgen
 • veel nieuwe mensen ontmoeten en vaardigheden leren
 • werken met de beste collega’s (nationaal en internationaal)
 • flexibel werken. Je hebt grote invloed op wanneer je werkt (goed te combineren met andere activiteiten)
 • je teamleider ondersteunen en faciliteren waar nodig en zorgt samen voor betere teamresultaten
 • je collega’s coachen waarmee je op pad bent
 • het team tijdens de dienst motiveren voor de beste resultaten tijdens de shifts

Dit vragen we

 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Ervaring binnen de particuliere fondsenwerving en haalt met plezier goede resultaten.
 • Ervaring als Captain, Salescoach of Senior Fondsenwerver is een grote pré
 • Rijbewijs is een pré
 • Enthousiasme
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Doorzettingsvermogen
 • Minimaal 3 tot 4 werkdagen per week beschikbaar te zijn, ook in het weekend
 • Iedereen van jong tot oud kan solliciteren op deze functie, maar je bent minimaal 18 jaar
 • Je houdt van gezelligheid
 • Je voelt je - uiteraard - betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking

Dit bieden we
Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen.
Ruim honderd leuke, gedreven collega’s
(waarin het Experienceteam nog nieuw wordt opgezet dus nog weinig directe collega’s), een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector.

Het gaat in de pilotfase om een uitzendovereenkomst met uitzicht op een vast contract bij UNICEF Nederland of een overeenkomst op ZZP basis. 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Souhail Haouari, Channelmarketeer F2F & Experienceteam manager, bereikbaar op nummer 06-21222316.

Reageren

Solliciteren is altijd mogelijk, want er zijn meerdere functies beschikbaar. Zodra er voldoende sollicitanten zal de functie sluiten. Solliciteer daarom voor 31 januari 2023.

 

De sollicitatieprocedure kent één gespreksronde waarin we tevens de arbeidsvoorwaarden bespreken.  De eerste selectiegesprekken vinden direct plaats. Zijn de functies vervuld, dan sluiten wij de vacature.

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl