EmailTwitterFacebookLinkedIn

New business developer

Ben jij die ervaren relatiemanager met een positieve, commerciële blik? Wil je met jouw kennis en ervaring een significante bijdrage leveren aan ‘s werelds grootste kinderrechtenorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

New business developer
32 - 38 uur per week
(bespreekbaar)

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

In dit team kom je terecht

Het cluster Bedrijven, Major Donors & Foundations houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe en bestaande samenwerkingen met bedrijven. Jij komt te werken in het team Grootzakelijk. Het team is hecht, samenwerken staat altijd voorop. Jullie hebben namelijk hetzelfde doel: zoveel mogelijk impact maken voor kinderen. En dat betekent: elkaar aanvullen, van elkaar leren en telkens een stapje beter worden in wat jullie doen. Wil je iemand uit je team spreken? Stuur dan een Whatsapp bericht naar Marloes Bloemert op 06-33087211. 

Wat je gaat doen

We hebben bij UNICEF Nederland een diversiteit aan sterke samenwerkingen met bedrijven waar we trots op zijn, maar onze ambitie blijft groot. Wij willen nóg meer impact realiseren door samen met bedrijven op te trekken. Doel: partnerships die waarde opleveren voor UNICEF én onze partners. Dit gaat om financiële waarde, maar ook om waarde door het delen van inzet en expertise of bijvoorbeeld het ontsluiten van netwerken. Kortom: een breed pallet aan mogelijkheden. 

Als new business developer richt je je met name op acquisitie en relatiemanagement. Je benadert proactief relevante bedrijven uit verschillende sectoren om hen te inspireren en kansen te creëren voor een samenwerking met UNICEF. Je werkt hierbij doelgericht, bereidt aantrekkelijke voorstellen voor, en maakt actief gebruik van de bestaande strategie. Dit doe je zowel digitaal als live. Daarnaast vul jij jouw werkweek met het begeleiden, ontwikkelen en inhoudelijk vormgeven van de bestaande partnerships. Shared Value is hierbij altijd het uitgangspunt; jij zorgt voor duurzame waarde voor de partner én voor UNICEF. 

Dit ben jij

 • Je kunt niet wachten om jouw enthousiasme, kennis, ervaring, creativiteit en netwerk in te zetten voor kinderen wereldwijd. 
 • Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring in het opstarten en/of begeleiden van samenwerkingen met het bedrijfsleven. Dit kan ook multinational accountmanagement zijn of op het gebied van CSR- of MVO-strategieën.   
 • Jij spreekt, mede door jouw relevante ervaring, de taal van het bedrijfsleven. Sterker nog; jij voelt je als een vis in het water in de grootzakelijke wereld.  
 • Jouw positieve energie is kenmerkend en je enthousiasme aanstekelijk. Je hebt het vermogen om met een glimlach uiteenlopende belangen op één lijn te krijgen. 
 • Het helpt jou in je werk als je kennis hebt van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (ESG’s).  
 • Tot slot heb jij uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Dit bieden we jou

 • De kans om verschil te maken voor kinderen wereldwijd.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd. 
 • Een individueel keuzebudget van 10,23% van je brutosalaris, dat je maandelijks opbouwt en kunt laten uitbetalen of kunt omzetten in extra verlofuren.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 750,- per jaar. Dit budget mag je helemaal naar eigen inzicht besteden.
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Je krijgt hiervoor, als dat nodig is, ondersteunende middelen om goed thuis te kunnen werken. 
 • Een telefoonvergoeding van netto € 25,- per maand om je relaties goed te kunnen onderhouden.
 • Reiskosten krijg je uiteraard vergoed.

 

De extra's die horen bij werken voor 's werelds grootste kinderrechtenorganisatie

 • Werken met ruim 100 collega’s aan één gemeenschappelijk doel: een betere wereld voor kinderen.
 • Een informele werksfeer waarin samenwerken de norm is en status en hiërarchie ondergeschikt zijn. 
 • Werken in een mooi pand (volledig ingericht op flexwerken) met mogelijkheid tot een dagelijkse wandeling of hardlooprondje in het aangrenzende Haagse Bos (we hebben douches en kleedkamers). 
 • Het kantoor vind je op slechts 10 minuten lopen van station Den Haag Centraal.
 • Flexibele werktijden: je kunt je dag zo indelen als jij het wilt. 
 • 2 dagen per jaar vrijwilligerswerk onder werktijd. 

Pak je kans

Dit is je kans om al jouw enthousiasme, kennis en werkervaring in te zetten voor kinderen wereldwijd. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jan Meddens, Hoofd Bedrijven, Major Donors & Foundations a.i., via 06-10637686. Of stuur direct jouw motivatie en je CV via de button hieronder.

Je kunt solliciteren tot en met 2 april 2023, maar hoe eerder hoe beter. Passende kandidaten nodigen wij direct uit voor een gesprek. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en afsluitend een arbeidsvoorwaardengesprek.

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl