EmailTwitterFacebookLinkedIn

Medewerker Major Donors & Foundations

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

 

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn per direct op zoek naar een: 
 

Medewerker Major Donors & Foundations
(32 uur per week)

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

 

Dit ga je doen

Met jouw enthousiaste en energieke persoonlijkheid ondersteun je ons team van 3 relatiemanagers Major Donors & Foundations, binnen het cluster Corporate Partnerships, Major Donors & Foundations (19 collega’s). De voertaal is Nederlands.

 • Je hebt contact met (potentiële) major donors en foundations en ondersteunt de relatiemanagers met werkzaamheden rondom werving en behoud.
 • Je bereidt programmavoorstellen en voortgangsrapportages voor, draagt zorg voor tijdige verzending en bent verantwoordelijk voor beheer en administratie.
 • Je bereidt afspraken, vergaderingen, presentaties en evenementen voor en draagt zorg voor (opvolging van) daaruit voortvloeiende acties.
 • Je zet het CRM systeem optimaal in en zorgt daarmee voor nauwkeurige opslag en ordening van relatiegegevens.
 • Je bewaakt het budget en ondersteunt de relatiemanagers met deskresearch en administratie.

Dit vragen we

 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met fondsenwerving en projectmanagement in deze doelgroep.

 • Je werkt zelfstandig en kan effectief plannen en organiseren met het oog op de prioriteiten en doelen van het team.

 • Intern creëer je draagvlak voor- en samenwerking met het team Major Donors & Foundations en maak je daarbij effectief gebruik van de competenties en de beschikbaarheid van je collega’s.

 • Je bent in je werkzaamheden doelgericht en koersvast, waarbij je de werkvoortgang van het team bewaakt en collega's op de hoogte houdt van de actuele stand van zaken.

 • Je hebt gevoel voor het coördineren en organiseren van evenementen voor deze bijzondere doelgroep van major donors en foundations.

 • Je bent proactief en creatief en zoekt daarbij de kansen en onderneemt actie om ons gezamenlijke doelstelling te halen.

 • Je bent flexibel en weet gemakkelijk te anticiperen om een gesteld doel te bereiken.

 • Je bent enthousiast, sociaal en communicatief en je beweegt je gemakkelijk maar ook tactisch in diverse gezelschappen.

 • Je hebt uitstekende computervaardigheden en een goede beheersing van Word, Excel, Powerpoint en CRM systemen.

 • Je werkt en denkt op HBO niveau.

Dit bieden we
Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Meer weten of reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geneviève Wehry, Manager Major Donor & Foundations op nummer 06 - 11 50 25 76.

Reageren is mogelijk tot en met zondag 16 oktober 2022. Je kunt solliciteren via de button hieronder.

De sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksronden en afsluitend bespreken we de arbeidsvoorwaarden. In de week van 17 oktober vinden de eerste gesprekken plaats.

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl