EmailTwitterFacebookLinkedIn

Medewerker Klantenservice

Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal

 

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. 

Dit is je kans om samen met ons duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd, want wij zoeken een: 

Medewerker Klantenservice (32 uur per week)

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

De afdeling Klantenservice is verantwoordelijk voor het professioneel afhandelen van vragen, verzoeken en klachten over het werk van UNICEF Nederland. Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor het behouden van donateurs en het zorgen voor extra inkomsten. Verder verleent de afdeling ondersteuning aan andere onderdelen van onze organisatie.

Dit ga je doen

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voeren van retentiegesprekken om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk donateurs bij ons blijven. Verder verzorg je administratieve zaken zoals klachtenregistratie, wijzigen/opzeggen van de lidmaatschappen en wijzigingen in persoonsgegevens. Er wordt ook regelmatig naar buiten gebeld om te vragen of mensen hun lidmaatschap willen behouden of verlengen.  Jij bent het visitekaartje voor UNICEF-Nederland en vervult een belangrijke rol! 

Dit vragen we

 • Je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld op een klantcontactcenter
 • Je hebt ervaring met het voeren van klantenservice gesprekken, zowel inbound als outbound
 • Je hebt een afgeronde Mbo opleiding in een relevant vakgebied
 • Je bent klantgericht, een teamspeler en resultaatgericht
 • Je werkt zorgvuldig en je bent communicatief sterk
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt ervaring met social media en online communicatie in een professionele context
 • Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen, waaronder CRM
 • Je hebt ervaring met het beantwoorden van e-mails met behulp van een kennisbank
 • Je voelt je thuis in de cultuur van UNICEF, een professionele organisatie met een informele werksfeer, waarbij samenwerken key is en status en hiërarchie ondergeschikt zijn
 • Uiteraard voel je je betrokken bij de rechten van kinderen en internationale samenwerking op dit gebied

Dit bieden we

Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. Het gaat om een contract van 7 maanden met uitzicht op verlenging.

Meer weten?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris Wierstra,
Teamlead Klantenservice, bereikbaar op nummer 06 - 10314717 of mail naar cwierstra@unicef.nl.

 

Reageren

Interesse in deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 31 juni 2022. De sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksronden en afsluitend bespreken we de arbeidsvoorwaarden. 

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl