EmailTwitterFacebookLinkedIn

Fondsenwervers Experienceteam 

Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal

 

 

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. 

Dit is je kans om samen met ons duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd, want wij zoeken meerdere nieuwe collega's voor dit leuke, unieke, enerverende team: 

Fondsenwervers Experienceteam - 24 tot 32 uur
De werkuren zijn flexibel.
Je kunt tot 31 januari 2023 solliciteren via de link onder het kopje Reageren.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Team Particulieren is verantwoordelijk voor Marketing en Fondsenwerving voor UNICEF. Onze opdracht is om zoveel mogelijk particuliere donateurs te werven
én supporters te maken voor het leven. Team Particulieren draagt  verantwoordelijkheid  voor een  groot  deel van de inkomsten (zo’n euro 45 miljoen) en de groei daarvan in de particuliere markt. De meeste van deze donateurs zijn geworven via het kanaal Face to Face. Daar is het Experienceteam een onderdeel van.

Het Experienceteam is uniek binnen de Nederlandse markt. Het is een nieuw op te starten team dat verantwoordelijk is voor het werven van donateurs aan de deur, op straat en op evenementen. Het ophalen van éénmalige giften en leads doe je soms in samenwerking met vrijwilligers.

Als fondsenwerver ben jij daar verantwoordelijk voor. Jij mag samen met het team, het belang van hulp aan kinderen iedere dag weer gaan uitleggen op de beste locaties in Nederland. Werken in dit team is iedere dag een feest, want jij gaat zien hoe groot jouw sociale impact zal zijn! Bovendien krijg jij een schat aan informatie van enorm veel experts van over de hele wereld!

Kan jij met veel energie, vriendelijkheid en enthousiasme inspireren, houd je van gezelligheid en kun jij je vinden in onderstaande taakomschrijving? Stuur ons dan snel jouw motivatiebrief en CV via de link onder het kopje Reageren.
Iedereen krijgt een kans!

Jouw missie

Jij gaat iedere dag mensen inspireren om hulp aan kinderen in de wereld te faciliteren. Dat doe jij niet alleen, maar als team. Jij gaat:

 • zo veel mogelijk donateurs werven
 • opleiding- en trainingsprogramma’s volgen
 • veel nieuwe mensen ontmoeten en vaardigheden leren
 • werken met de beste collega’s (nationaal en internationaal)
 • flexibel werken. Je hebt grote invloed op wanneer je werkt (goed te combineren met andere activiteiten)

Dit vragen we

 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Doorzettingsvermogen
 • Minimaal 3 tot 4 werkdagen per week beschikbaar te zijn
 • Iedereen van jong tot oud kan solliciteren op deze functie, maar je bent minimaal 18 jaar
 • Je houdt van gezelligheid
 • Je voelt je - uiteraard - betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking

Dit bieden we

Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s (waarin het Experienceteam nog nieuw wordt opgezet dus nog weinig directe collega’s), een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.

Het gaat in de pilotfase om een uitzendovereenkomst met uitzicht op een vast contract bij UNICEF Nederland. 

Het bouwen van het Experienceteam betreft een pilot voor de duur van een jaar. Wanneer de pilot succesvol verloopt, dan zal het Experienceteam een vast onderdeel van de organisatie vormen. Help jij mee aan het bouwen van dit succes?

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Souhail Haouari, Channelmarketeer F2F & Experienceteam manager, bereikbaar op nummer 06-21222316.

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot 31 januari 2023 via uitzendbureau Unique via deze link: Sollicitatie link (niet via de sollicitatiebutton)

De sollicitatieprocedure kent een gespreksronde en een betaalde assessmentperiode van 7 dagen. De selectiegesprekken vinden direct plaats.

Wij vragen van iedereen bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

www.unicef.nl