EmailTwitterFacebookLinkedIn

E-mail Marketeer  

Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal

 

 

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. 

Dit is je kans om samen met ons duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd, want wij zoeken een: 

E-mail Marketeer, 32-36 uur per week

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Ben jij die gedreven marketeer die als geen ander weet hoe je zoveel mogelijk clicks op de donatie-button krijgt? Wil je met jouw kennis een significante bijdrage leveren aan ‘s werelds grootste kinderrechten­organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als E-mail Marketeer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de strategie naar aansprekende en goed presterende e-mail en direct mail campagnes. Je hebt ervaring met marketing automation en het uitdenken van customer journeys. Je weet hoe je leads kunt werven en opwarmen met gepersonaliseerde en relevante content. En hebt ideeën over campagnes om van deze leads loyale UNICEF donateurs te maken. 

E-mail marketing kent geen geheimen voor jou. Tegelijkertijd weet jij óók dat direct mail, in dit digitale tijdperk, een nog steeds effectief en verrassend communicatiemiddel is om (potentiële) donateurs te activeren. En dat verschillende kanalen elkaar kunnen versterken en aanvullen. Kortom: jij denkt omnichannel! 

Je komt te werken in ons team Particulieren. Jullie missie? Een aanzienlijk deel van de UNICEF-inkomsten (zo’n 45 miljoen euro) realiseren en zoveel mogelijk particuliere donateurs werven én UNICEF-supporters maken voor het leven.  

Hier krijg je energie van 

 • Werken met ruim 100 collega’s aan één gemeenschappelijk doel: een betere wereld voor alle kinderen. 
 • Een informele werksfeer waarin samenwerken de norm is en status en hiërarchie ondergeschikt zijn. 
 • Een afwisselende werkdag: met je collega email marketeers de learnings van  een a/b-test bespreken, het briefen van een copy writer voor een noodhulp direct mail tot aan het ontwikkelen van een (digitale) engagement strategie; jij draait er je hand niet voor om.  
 • Werken in een mooi pand (volledig ingericht op flexwerken) met mogelijkheid tot een dagelijkse wandeling in het aangrenzende Haagse Bos. 
 • Hybride werken. Jij bepaalt zelf waar je wilt werken waarbij wij het leuk vinden min. 2 dagen p.w. op kantoor samen te werken in de team-scrum ruimte. 
 • Werken in een wendbare organisatie (wij werken Agile). 
 • Een goede balans tussen werk en privé. 
 • Genoeg ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden: een salaris passend bij de goede doelen sector en flexibiliteit om jouw secundaire voorwaarden in te zetten zoals jij dat wilt. 
 • Toekomstperspectief: een jaarcontract met uitzicht op verlenging. 

Dit ben jij

 • Je bent proactief, energiek, kritisch en kunt snel schakelen en beslissen in een soms hectische omgeving. 
 • Je bent resultaatgericht en communicatief sterk en een echte teamplayer.  
 • Je weet precies hoe goede converterende e-mails en direct mails eruitzien.  
 • Je hebt veel affiniteit met cijfers en data, analyseert en interpreteert ze en zet ze om naar begrijpelijke adviezen.  
 • Je hebt ervaring in het werken met een emailmarketing en/of marketing automation tool. 
 • Je bent een echte projectmanager: je bent in staat campagnes en projecten te begeleiden en zorgt dat deadlines strak worden gehaald.  
 • Je hebt 5 tot 7 jaar relevante werkervaring.   
 • Je hebt een business- of marketing gerelateerde HBO-/WO- opleiding afgerond. 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. 

Pak je kans

Dit is je kans om al jouw kennis in te zetten voor het goede doel en een significante bijdrage te leveren aan ‘s werelds grootste kinderrechten­organisatie. Met jouw. ervaring en kennis kunnen wij nóg meer kinderen helpen. 

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook? 

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en je CV via de button hieronder. Wil je eerst meer weten? Aarzel dan niet te bellen met Marjolein Groenendijk op het telefoonnummer 06-29526719. Je kunt solliciteren tot 3 mei 2023. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Afsluitend bespreken we de arbeidsvoorwaarden.  

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl