EmailTwitterFacebookLinkedIn

Campagnecoördinator

UNICEF is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

 

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn per direct op zoek naar een: 

Campagnecoördinator (32 uur per week)
 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Dit ga je doen

Als campagnecoördinator ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en coördineren van bestaande en nieuwe campagnes. Jij weet als geen ander de campagneboodschap door te vertalen naar de juiste mix van kanalen en middelen, zowel on- als offline. Binnen het communicatieteam ben jij verantwoordelijk voor campagnemanagement, waaronder het bewaken van budget en planning. Je monitort lopende doelgroepoverstijgende campagnes, schakelt desgewenst met reclame-/mediabureaus en stuurt bij waar nodig. Achteraf evalueer je de campagnes, doe je verbetervoorstellen en je draagt zorg voor een strak campagneproces. Het organiseren van evenementen behoort ook tot de functie, denk aan locaties regelen, briefings schrijven voor collega's/externe partijen, foto- en of videoshoots organiseren.  

Je rapporteert aan de Content & Kanalen Lead in het Communicatieteam.  

Dit vragen we

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ruime ervaring met het opzetten, uitvoeren en coördineren van (omnichannel) campagnes. 
 • Je bent het aanspreekpunt voor media-inkoop en bekend met het aansturen, briefen en samenwerken met reclame- of mediabureaus. 
 • Je kan goed evenementen organiseren en overzicht bewaken. 
 • Je zorgt voor een uitstekende interne afstemming op alle niveaus. 
 • Je werkt resultaatgericht en data-gedreven. 
 • Je kunt zelfstandig werken en houdt van aanpakken. Je steekt graag de handen uit de mouwen en pakt zaken zelf op. 
 • Je bent creatief, communicatief sterk, proactief, klantgericht en hebt een groot empathisch vermogen.
 • Je kan makkelijk mensen verbinden. 
 • Je staat stevig in je schoenen.  
 • Je voelt je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking. 

Heb je een afgeronde mbo opleiding, maar wel aantoonbaar hbo werk- en denkniveau? Dan ben je ook van harte welkom om te reageren. 

Dit bieden we

Een mooie functie voor 32 uur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een beter wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.  Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met uitzicht op verlenging. Je kan bij ons direct aan de slag!

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Greve, bereikbaar op nummer 06 -23634831.

 

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot en met 16 oktober 2022.

De sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksronden en afsluitend bespreken we de arbeidsvoorwaarden. 

 

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

 www.unicef.nl